BIO Zväčšiť
 

BIO kukuričný škrob AMYLON 200g

 

Bezlepkový kukuričný škrob na zahustenie omáčok a zjemnenie pokrmov. Zíde sa v každej domácnosti.

Dostupnosť Skladom (7 ks)
Môžeme doručiť do
31.3.2023
Jednotková cena €1,33 / 100 g
€2,65
€2,21 bez DPH
   
Kód tovaru 4170
Značka Amylon
Kategória Varenie a pečenie
 

Kvalitný kukuričný škrob nesmie chýbať v žiadnej domácej špajzi. Je vhodný na zahustenie omáčok, polievok, zjemnenie pokrmov a na prípravu dezertov a náplní. Je vyrobený z kvalitných českých ingrediencií. Dokonca je prirodzene bezlepkový, takže ho môžu používať aj celiatici.  

Kukuričný škrob v bodoch:

  • jemný čistý kukuričný škrob v prášku
  • jednoduché a rýchle použitie
  • bez lepku
  • BIO kvalita
  • od tradičnej značky Amylon

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1498/353 kJ/Kcal, Tuky: 0,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g, Sacharidy: 87g, z toho cukry: 0g, Bielkoviny: 0,3g, Soľ: 0g.

  • Zloženie: 100% kukuričný škrob  - produkt z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
  • Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
  • Balenie: 200g
  • Krajina pôvodu: Česká republika

TIP: Všetko potrebné na pečenie lahodných koláčikov nájdeš na jednom mieste. Objav celú nutivácku ponuku produktov na pečenie.

„Kvalitné suroviny sú základom zdravého a chutného pečenia.”

Tradičnú českú značku Amylon si neodmysliteľne spájame s výrobou lahodných pudingov už od roku 1912. Do sortimentu patria aj kypriace prášky, zmesi na prípravu cesta a rýchle prílohy k pokrmom. Zdravo a chutne zo srdca Vysočiny.

Poslaním e-shopu Nutiva je ponúkať čo najkvalitnejšie potraviny z celého sveta za priaznivú cenu. V ponuke tak máme široké spektrum produktov v BIO kvalite, ktoré sme pre teba sami vybrali a vyskúšali. Svoje miesto si u nás našla aj ekológia. Všetky kroky si starostlivo premyslíme, aby dávali zmysel. Preto sú súčasťou nášho sortimentu aj produkty #bezobalu.

 

Podobné produkty

Hmotnosť 0.2 kg
Výrobok je bez lepku, bez konzervantov, BIO, vegan

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: