BIO Cestoviny špagety semolinové 2,1mm GIROLOMONI 500g
Kód: 2790Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Semolinové špagety z tvrdozrnnej pšeničnej krupice od značky Girolomoni sú talianska klasika v BIO kvalite. Najpopulárnejší tvar cestovín pôvodom z južného Talianska sa najčastejšie podáva s paradajkovu omáčkou, bazalkovým pestom alebo morskými plodmi.
Kvalitné špagety sú výborným zdrojom energie, výživných látok a vitamínov skupiny B. Na Nutive ich nájdeš v hrúbke 2,1mm.
Čo sú semolinové cestoviny?
- sú vyrobené z pšeničnej krupice (semoliny)
- nemajú tendenciu rozvárať sa
- majú vysokú nutričnú hodnotu
- výborne chutia s olivovým olejom
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1518 kJ / 358 kcal, Tuky: 1,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4g, Sacharidy: 73,2g, z toho cukry: 3,0g, Vláknina: 3,4g, Bielkoviny: 11g, Soľ: 0,01g
- Zloženie: tvrdozrnná pšeničná krupica - produkt z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 500g
- Krajina pôvodu: Taliansko
TIP: K cestovinám odporúčame pestá od českej značky Hradecké delikatesy.
„Tajomstvo lahodných cestovín sa ukrýva v jednoduchosti a kvalite surovín.”
Talianska značka cestovín Girolomoni si zakladá na láske k jedlu a planéte. Produkty sú vyrobené z organických surovín s ohľadom na prírodu. Za úspechom značky stoja lokálne a autentické suroviny pochádzajúce zo slnkom zaliatych strání talianskeho vidieka.
E-shop Nutiva prináša kvalitné trvanlivé potraviny pre všetkých so záujmom o zdravú výživu. Naše produkty najprv osobne testujeme a ochutnávame. Až potom putujú do predaja. Nutivácke produkty sú BIO, vegan, bez zbytočných farbív a éčiek. Sme aj bez obalu, pretože nám záleží na našej planéte.
Alergény vyznačené podčiarknutím. Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, iné orechy, sóju a arašidy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cestoviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Výrobok je: | bez konzervantov, BIO, vegan |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.