BIO Špaldové vločky BONITAS 300g
Kód: 4353Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Špaldové vločky sú výbornou alternatívou pre všetkých, ktorých už omrzeli klasické ovsené vločky. Majú jemnú orieškovú chuť a hodia sa do sladkých aj slaných pokrmov. Môžeš ich použiť na prípravu raňajkovej kaše, zeleninových fašírok alebo dezertov. Dobre držia tvar a nerozvaria sa.
Špalda je vynikajúca obilnina. V minulosti nebola veľmi šľachtená, takže si udržala veľké množstvo živín. Má nízky glykemický index, je ľahko stráviteľná a zasýti na dlhšiu dobu.
Špaldové vločky v skratke:
- univerzálne použitie
- vysoký obsah výživných látok
- nízky glykemický index
- ľahká stráviteľnosť
- jemná oriešková chuť
- BIO kvalita
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1507/360 kJ/Kcal, Tuky: 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4g, Sacharidy: 74g, z toho cukry: 2,5g, Bielkoviny: 12g, Soľ: 0g.
- Zloženie: 100% špaldové vločky - produkt z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 300g
- Krajina pôvodu: Ukrajina
TIP: Ak máš radšej klasiku, potom vyskúšaj nutivácke jemné ovsené vločky.
„Raňajky s Nutivou sú zárukou úspešného dňa.”
Firma Bonitas znamená štedrosť a blaho. A pretože blaho zákazníkov je na prvom mieste, Bonitas si drží BIO kvalitu svojich produktov. Dôkazom štedrosti sú aj super ceny a bezkonkurenčná chuť.
Poslaním e-shopu Nutiva je ponúkať čo najkvalitnejšie potraviny z celého sveta za priaznivú cenu. V ponuke tak máme široké spektrum produktov v BIO kvalite, ktoré sme pre vás sami vybrali a vyskúšali. Svoje miesto si u nás našla aj ekológia. Všetky kroky si starostlivo premyslíme, aby dávali zmysel. Preto sú súčasťou nášho sortimentu aj produkty #bezobalu.
Alergény vyznačené podčiarknutím. Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, iné orechy, sóju a arašidy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Vločky a krupica |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Výrobok je: | bez cukru, bez konzervantov, BIO, vegan |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.