Ak si praješ nakupovať v CZK, zmeň menu vpravo hore.
BIO Zväčšiť
 

BIO bazalka BIODYSSÉE 15g

 

Aromatická bazalka dodá pokrmom sviežu korenistú chuť. Ideálna bylinka do talianskej kuchyne.

Dostupnosť Skladom (>20 ks)
Môžeme doručiť do
7.12.2022
Jednotková cena €8 / 100 g
€1,20
€1 bez DPH
   
Kód tovaru 3808
Značka Biodyssée
Kategória Dochucovadlá
 

Bazalka je jednou z najobľúbenejších byliniek v kuchyni. Hojne sa používa na dochutenie talianskych pokrmov. Veľmi aromatická bylinkasviežu korenistú chuť. Výborne doplní šaláty, cestoviny, pizzu, omáčky či zeleninu.   

Bazalka v bodoch:

  • k dispozícii praktický flakón
  • aromatická bylina so sviežou chuťou
  • vhodná do talianskej kuchyne
  • do šalátov, cestovín, omáčok či pízz
  • intenzita 4/5
  • BIO kvalita

Čo ešte možno nevieš o bazalke?

Bazalka je obľúbenou bylinkou vášnivých Talianov, pochádza však zo severozápadnej Indie. Zohrávala dôležitú úlohu v starovekých obradoch. V Nepále a Indii sa doteraz považuje za posvätnú rastlinu. 

  • Zloženie: 100% bazalka - produkty z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
  • Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
  • Balenie: 15g
  • Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo mimo EÚ

TIP: Objav všetky dochucovadlá z ekologického hospodárstva.

„Okoreň si život so značkou Biodyssée.”

Biodyssée je nezávislá francúzska rodinná značka s láskou pre gastronómiu. Spolupracuje s poctivými farmármi a pestovateľmi, aby na stôl priniesla kvalitné potraviny plné chuti. Všetky produkty sú 100% organické.

Nutiva ponúka sortiment kvalitných potravín. Nájdeš u nás chutné maškrty, zdravé potraviny, základné suroviny do kuchyne a dobroty pre najmenších. Každý produkt prejde cez naše ruky. Za celou ponukou si preto hrdo stojíme. Kvalita, chuť a férovosť sa nám vypláca. Stovky spokojných zákazníkov hovorí za všetko.

Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, iné orechy, sóju a arašidy.

Podobný produkt

Výrobok je bez konzervantov, BIO, vegan

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: