Popis
Chceme ťa zobrať na čarovné miesto. Stačí ak ochutnáš jahody sušené mrazom, zatvoríš oči, vychutnáš si súhru chutí a si tam. Mrazom sušené ovocie chutí podobne, no zároveň výraznejšie ako čerstvé a úplne inak ako klasické sušené ovocie.
5 rozdielov medzi klasickým sušeným a mrazom sušeným ovocím:
- klasické sušené ovocie je vláčne, väčšinou nasladlé a plné cukru
- klasické sušené ovocie je často kvôli pridaným látkam nezdravé
- mrazom sušené ovocie sa vyrába rýchlym zmrazením ovocia bez štipku cukru
- mrazom sušené ovocie neobsahuje vodu a jeho chuť i vôňa je výraznejšia
- mrazom sušené ovocie je ideálny spôsob ako si zaistiť prísun vitamínov počas celého roka
Jahody sušené mrazom v prášku sa hodia na palacinky, koláče a iné dobroty. Výborne dochucujú raňajkové kaše, smoothies, jogurty, rastlinné mlieka a iné nápoje.
- Zloženie: 100% jahody sušené mrazom v prášku
- Skladovanie: na suchom mieste pri relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 100 g
- Krajina pôvodu: Egypt
TIP: Ak tvoje srdce túži spoznať ďalšiu novinku, pozri si viac.
“Aj keď všetci odídu - Dobré jedlo od Nutivy tu bude pre teba stále.”
Produkty Farmland predávame vďaka úžasnej chuti. Ponúka široký sortiment výrobkov z celého sveta. Základom zdravého stravovania je plnohodnotná strava. Farmland upevňuje kvalitu zdravia, udržovateľnosť poľnohospodárstva vo svete a životné prostredie.
Filozofiou značky Nutiva je predaj veľkých balení BIO produktov. S cieľom znížiť spotrebu odpadu a ochrániť našu prírodu. Moderná značka je pripravená sprevádzať ťa od rannej kávy až po večerné chrumkanie. A to všetko v zdravom šate. Precíznosť, spokojnosť a kvalita. To sú synonymá Nutivy. Pozri aj veľké výhodné balenia.
Hmotnosť | 0.1 kg |
Bez cukru | výrobok neobsahuje cukor |
Bez mlieka | výrobok neobsahuje mlieko |
Bez konzervantov (?) | výrobok neobsahuje žiadne prídavné látky |
Bez lepku | výrobok neobsahuje lepok |
Nebio | výrobok v konvenčnej kvalite |
Vhodné pre deti | na výrobku si môžu pochutnať aj deti |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.