Popis
Už len tá krásna ružovkastá farba vyzerá delikátne. Po ochutnaní sa ho nebudeš chcieť vzdať. Kešu s jahodami sa snúbili a prišli na scénu v podobe lahodného krému. Nehovoríme len tak o obyčajných jahodách, ale mrazom sušených. Prečo? Lebo si zachovajú vitamíny, farbu i výraznejšiu chuť.
Veríme, že v jednoduchosti je krása. Preto okrem kešu a lyofilizovaných jahôd v kréme nenájdeš nič iné. Žiadne zbytočné konzervanty ani umelé sladidlá.
Vedela si o tom, že kešu sú plody stromu obličkovca západného? Nie je to orech v pravom slova zmysle. Rastú ako kôstka z plodu nazývaného kešu jablko. Obličkovec plodí raz do roka a jedno jablko prináša jeden kešu orech. Zaujímavé, však?
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 2403kJ/574kcal, Tuky: 46,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,2g, Sacharidy: 32g, z toho cukry: 4,9g, Bielkoviny: 16,6g, Vláknina: 0,9g
- Zloženie: mleté jadrá kešu orechov pražených, lyofilizované jahody
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 190g
- Krajina pôvodu: Česká republika
TIP: Niekedy sa oplatí vymeniť čerstvé ovocie za sušené. Pozri našu bohatú ponuku.
„Lahodnosť krémov Božské oříšky spočíva v kvalite prírodných ingrediencií a láske, s ktorou sú vyrábané.“
Božské oříšky sú naozaj božské. Značka z Českej republiky ručne vyrába 100% prírodné produkty bez chémie, cukru, palmového oleja a pridanej soli. V hlavnej úlohe sú oriešky, ktoré s láskou pomixovali, naplnili do skla a lahodné krémy boli na svete. Orieškové krémy sú výborný zdroj energie, vitamínov, minerálov a zdravých tukov - jednoducho zdravá maškrta pripravená kedykoľvek doladiť tvoj pokrm.
E-shop Nutiva prináša kvalitné potraviny do tvojej domácnosti rýchlo a spoľahlivo. U nás nájdeš výrobky, ktoré ti pomôžu žiť kvalitnejší život. To všetko s ohľadom na udržateľnosť a ochranu životného prostredia.
Alergény vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopové množstvo iných škrupinových plodov.
Hmotnosť | 0.19 kg |
Výrobok je | bez lepku, bez cukru, bez mlieka, bez konzervantov, vegan |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.