Popis
BIO Jahodový prášok sme pre teba nechali pomlieť, aby bol tvoj zážitok z mrazom sušeného ovocia ešte intenzívnejší. Vďaka sladkej chuti pridá prášok dávku vzrušenia do všetkého s čím ho zmiešaš. Jahodový prášok je strážcom vitamínu C pre imunitu, vlákniny pre poslušné trávenie a antioxidantov s protizápalovým účinkom.
Ako si vychutnať BIO Jahodový prášok?
Prášok z mrazom sušených jahôd vie rôznym potravinám a nápojom dodať sladkú jahodovú príchuť a bohatú výživu. Posyp si rannú ovsenú kašu, cereálie s mliekom alebo pridaj prášok do obyčajného jogurtu či pudingu. Jahodový prášok vie s mliekom vytvoriť výživný koktejl. Môže sa pridávať do koláčov alebo muffinového cesta.
- Zloženie: 100% BIO jahody sušené mrazom v prášku - produkt z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%, chráňte pred priamym slnečným žiarením
- Balenie: 50 g
- Krajina pôvodu: Turecko
- Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 1386kJ/323kcal, Tuky: 3,7g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3g, Sacharidy: 50,9g, z toho cukry 49,97g, Bielkoviny: 7,6g, Soľ 0,03g
"Experimentovanie a skúšenie nových vecí nám pomáha vychutnávať si život ešte viac."
TIP: Pribaľ do košíka BIO Malinový prášok.
Bonitas znamená v doslovnom preklade dobrota, štedrosť, blaho. Overený výrobca prináša zaručenú BIO kvalitu. Bez chemických prísad a konzervantov. Bonitas sa postará o správne fungovanie tela a prispeje k celkovej vitalite. Vychutnaj si zdravé potraviny do sýtosti. Môžeš sa spoľahnúť na skvelú chuť a super cenu.
Nutiva je stránka plná zdravia. Prichádza so širokým sortimentom v oblasti zdravej výživy. Starostlivo vyberá potraviny z rôznych kútov sveta. Ponúka pestrý výber prírodných doplnkov a potravín alternatívnej medicíny. Dbá na potreby zákazníkov a pomáha žiť šťastnejší život plný energie.
Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, orechy, sóju a arašidy.
Podobné produkty
Hmotnosť | 0.05 kg |
Výrobok je | bez cukru, bez mlieka, bez konzervantov, BIO, vegan, v prášku |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.