Popis
Diagnóza celiakie, neznášanlivosti gluténu, postihnutého v prvom okamihu vyvedie z rovnováhy.
Glutén (lepok), lepivá bielkovina mnohých druhov obilia, sa neskrýva len v obilných výrobkoch, ale i v hotových produktoch, v korení a v liekoch. Výber receptov je náhle obmedzený, študovanie zoznamu prísad sa stane povinnosťou. Ale nerobte si starosti, tento radca s receptami, nákupnými tipy a prehľadom potravín Vám uľahčí prechod na bezgluténový život. Uvidíte, ako jednoducho a rýchlo vykúzlite na stôl tie najchutnejšie žemle a koláče.
80 bezgluténových receptov pre každý deň: Pokrmy, ktoré budú chutiť i Vašej rodine a hosťom.
Praktické tipy: Odpovedi na skutočne dôležité otázky o bezgluténovej výžive – z praxe pre prax.
Sprievodca potravinami: Velký prehľad, ktoré potraviny obsahujú glutén, poprípade môžu glutén obsahovať a ktoré sú zaručene bezgluténové.
Jeme mimo domov: Tipy na nákupy a jedlo na cestách, u priateľov a v reštaurácii.
Rok vydania: 2010
Zloženie:
128 strán
český jazyk
Krajina pôvodu:
Česká Republika
Hmotnosť | 0.3 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.