Popis
Počet ľudí odkázaných na bezlepkovú diétu stále rastie. Aj keď sa proti minulosti takmer zázračne rozvinula ponuka bezlepkových potravín, napriek tomu si vyžaduje aj dnes táto diéta značnú nápaditosť a vynaliezavosť.
Alena Baláková zúročila vo svojej knihe Tradičné recepty bez lepku viac ako dvadsať päť rokov pokusov, omylov i slepých uličiek. Pri varení bezlepkovej diéty pre svoje deti však neskôr dosiahla majstrovstvá. Jej skvelé recepty z českej a moravskej kuchyne vás určite presvedčí, že aj bez lepku sa jedlo môže stať pôžitkom. Nové vydanie bolo doplnené ešte o nové poznatky, dozviete sa napríklad, ako si pripraviť vlastné, spoľahlivo bezlepkové údené mäso.
Úryvok z úvodu:
Hoci je tomu už dvadsaťpäť rokov, mám stále v živej pamäti nielen šok po zistení celiakie u detí, ale aj veľmi ťažké začiatky s prípravou bezlepkové stravy. V čase, keď sa deti začali osamostatňovať, bolo nutné spísať všetky bezlepkové recepty, ktoré sa mi osvedčili. Kuchárka obsahuje predpisy od predjedál a polievok až po zaváranie, a vznikla tak ucelená publikácia, ktorá obsahuje všetky podstatné informácie. Je písaná zrozumiteľne aj pre laikov, ktorí s prípravou diétnej stravy len začínajú.
Počet strán: 182
Rozmery: 161 x 241 mm
Väzba: brožovaná
Podobný produkt
Hmotnosť | 0.3 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.