BIO petržlenová vňať BIODYSSÉE 8g
Kód: 3799Podrobný popis
Varenie bez petržlenu si vieme predstaviť len ťažko. Univerzálna bylinka dokáže dodať jedlám výnimočnú chuť. Zelené lístočky sa používajú aj ako ozdoba. Každému tanieru dodajú správny šmrnc.
Petržlenová vňať sa pýši jemnou chuťou. Ideálne doplní smotanové omáčky a vývary. Má mnoho zdravotných benefitov. Priaznivo vplýva na tráviaci systém a imunitu. Obsahuje 3-krát viac vitamínu C ako citrón.
Petržlenová vňať v bodoch:
- k dispozícii praktický flakón
- intenzívna vôňa
- jemná chuť
- ideálna do smotanových omáčok a vývarov
- intenzita 2/5
- BIO kvalita
Čo ešte možno nevieš o petržlenovej vňati?
Jedna z najpopulárnejších bylín sveta je známa v oblastiach Stredozemného mora od čias staroveku. Petržlen predstavoval symbol radosti a pohostinnosti. Zdobil hlavy najuznávanejších osobností rovnako ako vavrín. Dokonca sa hovorí, že Herkules nosil na večierkoch petržlenovú korunku.
- Zloženie: 100% petržlenová vňať - produkt z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
- Skladovanie: v suchu pri teplote do 25 stupňov a relatívnej vlhkosti do 70%
- Balenie: 8g
- Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo mimo EÚ
TIP: Objav všetky dochucovadlá z ekologického hospodárstva.
„Okoreň si život so značkou Biodyssée.”
Biodyssée je nezávislá francúzska rodinná značka s láskou pre gastronómiu. Spolupracuje s poctivými farmármi a pestovateľmi, aby na stôl priniesla kvalitné potraviny plné chuti. Všetky produkty sú 100% organické.
Nutiva ponúka sortiment kvalitných potravín. Nájdeš u nás chutné maškrty, zdravé potraviny, základné suroviny do kuchyne a dobroty pre najmenších. Každý produkt prejde cez naše ruky. Za celou ponukou si preto hrdo stojíme. Kvalita, chuť a férovosť sa nám vypláca. Stovky spokojných zákazníkov hovorí za všetko.
Výrobok môže obsahovať glutén, sezam, iné orechy, sóju a arašidy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Dochucovadlá |
---|---|
Hmotnosť: | 0.008 kg |
Výrobok je: | bez konzervantov, BIO, vegan |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.